E-post: [e-postbeskyttet]

Tel: + 86 15116180113

Alle Kategorier

Nyheter

Hjem> Nyheter

Nyheter

E-post: [e-postbeskyttet]

Tel: + 86 15116180113

Legg til: 3. etasje, inkubasjonsbygning, nr. 2, Longping høyteknologipark, nr. 98 Xiongtian Road, Furong-distriktet, Changsha by, Hunan-provinsen

Effekten og effekten av et frukt- og grønnsakspulver

Tid: 2023-04-25 Treff: 60

Hva er frukt- og grønnsakspulver?

Frukt- og grønnsakspulver er kosttilskudd som kan brukes til å øke inntaket av faktisk frukt og grønnsaker. De består av en rekke ingredienser, inkludert vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre næringsstoffer.


Det er en viss debatt om hvorvidt frukt- og grønnsakspulver er effektive til å hjelpe folk til å konsumere mer frukt og grønnsaker. Noen studier har funnet at de er mer effektive enn placebo for å øke frukt- og grønnsaksinntaket. Andre har ikke funnet noen forskjell mellom frukt- og grønnsakspulver og placebo når det gjelder effektivitet. Den største studien til dags dato fant at begge gruppene forbedret frukt- og grønnsaksinntaket, men forbedringen var større blant de som fikk tilskuddene enn blant de som fikk placebo.


Typer frukt- og grønnsakspulver

Hva er den beste måten å øke den daglige dosen av frukt og grønnsaker på? Et alternativ er å spise en hel frukt eller grønnsak, men det kan være vanskelig å passe inn i din daglige rutine. Hvis du leter etter et enklere alternativ, kan du prøve et frukt- eller grønnsakspulver.


Mest vanlige typer frukt- og grønnsakspulver

• Juice

Et juicepulver er laget av tørket frukt og grønnsaker som er malt til et fint pulver. De er praktiske fordi de kan tilsettes vann eller andre drikker for å øke inntaket av frukt og grønnsaker. Men juice gir ikke så mange næringsstoffer som full mat gjør, så de er ikke ideelle for alle.


• Smoothies

Smoothies er en annen populær måte å få din daglige dose av frukt og grønnsaker. Smoothies lages ved å blande fersk eller frossen frukt og grønnsaker med melk, yoghurt eller andre væsker. Den resulterende blandingen er jevn, men inneholder også biter av frukt og grønnsaker, som noen synes er uappetitlige. Hvis du vil ha en jevn drink som inneholder flere næringsstoffer enn bare juice, kan du prøve denne smoothien.


Effekt og effekt av frukt- og grønnsakspulver

Frukt- og grønnsakspulver er et populært kosttilskudd med høye antioksidanter og andre næringsstoffer. Noen av de mest populære pulverene er laget av blåbær, jordbær, spinat, grønnkål, romaine salat, gulrøtter, epler og appelsiner. Mens effektiviteten og effekten av disse pulverene fortsatt studeres, er det bevis som tyder på at de kan ha fordeler for generell helse.


konklusjonen

Det er en økende trend med folk på jakt etter effektive og effektrike kosttilskudd. Frukt- og grønnsakspulver er et slikt alternativ, siden de tilbyr fordelene ved å konsumere hele frukter og grønnsaker i en praktisk pulverform. Noen frukt- og grønnsakspulver inneholder også ekstra næringsstoffer, for eksempel antioksidanter eller mineraler, som kan øke effektiviteten deres. Hvis du leter etter en effektiv måte å øke inntaket av frukt og grønnsaker på, bør du vurdere å inkludere et frukt- eller grønnsakspulvertilskudd i kostholdet ditt.


Hot kategorier