E-post: [e-postbeskyttet]

Tel: + 86 15116180113

Alle Kategorier

Selskapet profil

Hjem> Om Oss > Selskapet profil

E-post: [e-postbeskyttet]

Tel: + 86 15116180113

Legg til: 3. etasje, inkubasjonsbygning, nr. 2, Longping høyteknologipark, nr. 98 Xiongtian Road, Furong-distriktet, Changsha by, Hunan-provinsen

Selskapet profil

Hunan Essence Biotech Co., Ltd. er Kinas ledende leverandør av naturlige ingredienser og deres løsninger. Den er forpliktet til å bringe naturlige planteessenser og funksjonelle ingredienser til alle, hver familie og enhver organisasjon, og bygge en grønn og sunn verden.

Hunan Essence forretningsfilosofi er "kunden vinner, vi kan bare vinne". Vi gir kundene konkurransedyktige og pålitelige produkter, løsninger og tjenester innen kosttilskudd, helseprodukter, kosmetikk, tilsetningsstoffer til mat/fôr, medisin osv., og åpent samarbeid med økologiske partnere for å fortsette å skape verdier for kundene. Essence insisterer på kontinuerlig innovasjon rundt kundenes behov, øke investeringene i produksjon og FoU, og utvikle sammen med kundene.

Selskapet er lokalisert i Changsha National Economic Development Zone, Hunan, sentrum av Kinas planteekstraktindustri. Den er utstyrt med avanserte produksjonslinjer for utvinning, uavhengige FoU-sentre og FoU-team på høyt nivå. For tiden er den viktigste naturlige planteekstraktserien for å styrke immunitet, ernæring og helseprodukter og andre retninger etablert, inkludert produksjon av vegetabilsk pulver, fruktjuice pulver, planteekstrakter. Hovedproduktsystem. Våre produkter oppfyller kravene til ISO9001, Organic, Kosher, Halal og andre sertifiseringer.

Hot kategorier